joi, 19 iulie 2012

Câteva sfaturi pentru a menţine un corp ideal


Ai reuşit să slăbeşti ? Vrei să te menţii aşa pentru tot restul vieţii ? Vrei să eviţi să iei în greutate din nou?Dacă răspunsul tău este da,aici sunt câteva informaţii pentru tine.
După un studiu recent al Organizaţiei de Control al Greutăţii, să câştigi în greutate după o cură de slăbire este foarte uşor şi chiar inevitabil.Totuşi, urmând un program de întreţinere corporală te poate ajuta să-ţi menţii corpul aşa cum doreşti pentru tot restul vieţii.Mai departe, în acest articol se vor discuta câteva trucuri foarte eficiente care , dacă ne luăm după unii dieteticieni profesionişti,te vor ajuta să-ţi menţii corpul la forma ideală.
  1. Întăreşte-ţi muşchii
Ar trebui să-ţi creşti activitatea metabolică,întărinduţi muşchii.Conform unui studiu medical muşchii au un metabolism mai ridicat decât grăsimea.Dacă nu eşti obişnuit cu exerciţiile cu greutăţi,atunci adaugă aceste exercţii la programul tău de scădere în greutate.Aceste exerciţii asigură un mare control al greutăţii corporale.
  1. Controlează-ţi poftele
În comparaţie cu bărbaţii,femeile au un mai mare control al tentaţiilor pentru bunătăţile interzise.În scopul de a ţine sub control greutatea, ar trebui să limitezi consumul de deserturi dulci.
  1. Numărarea caloriilor
Acesta este un alt pas important în procesul de menţinere al greutăţii.Ar trebui să ai la tine un calculator de calorii pentru a putea să urmăreşti consumul.În mod normal ar trebui să consumi mai puţin de 1800 de calorii zilnic pentru a –ţi menţine un corp ideal.
  1. Urmăreşte-ţi greutatea
Trebuie să te cântăreşti zilnic pentru ca să urmăreşti creşterile sau scăderile în greutate.Aceasta s-a dovedit a fi un avantaj pentru persoanele care urmează o dietă de slăbire.De îndată ce observi că greutatea a luat-o în sus,trebuie să iei măsurile ce se impun,cât mai repede.
  1. Uită-te mai rar la TV
Cei ce urmează o dietă şi se uită la TV mai puţin de 10 ore pe zi,au mai mult succes în comparaţie cu cei care-şi petrec mai multe ore in faţa televizorului.Trecând peste acumularea de grăsime,aceasta poate spori riscul bolilor de inimă,hipertensiunii arteriale,diabetului sau chiar al morţii.

      Acestea sunt câteva secrete pentru a-ţi menţine o greutate sănătoasă pentru tot restul vieţii. Asigură-te că o să urmezi sfaturile de mai sus pentru a fi sănătos şi a-ţi menţine un corp ideal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu