miercuri, 18 iulie 2012

5 exerciţii de slăbit la îndemâna oricui


Multă lume încearcă în ziua de azi să găsească metode pentru a slăbi.Una din cele mai apreciate şi cunoscute sunt exerciţiile fizice pentru scăderea în greutate.
Sunt o mulţime de astfel de exerciţii.Prin urmare depinde de fiecare pe care să le aleagă.Majoritatea sunt eficace şi duc la rezultate excelente. Despre câteva din ele se va discuta în continuare.

  1. Înotul .Înotul are un mare avantaj în faţa celorlalte exerciţii.Apa asigură în mod natural sprijin şi protecţie pentru articulaţiile corpului,reducând prin urmare riscul accidentelor.Aceasta face ca înotul să fie una din cele mai bune metode de a scădea în greutate.

 2. Ciclismul este un alt exerciţiu care dă rezultate bune.Este foarte apreciat de fanii ciclismului montan sau rutier.Poate fi făcut şi în interiorul locuinţei pe o bicicletă medicală.Oricare din aceste metode de ciclism dă rezultate bune.

3. Plimbarea – Plimbarea nu este un exerciţiu în adevăratul sens al cuvântului,dar ajută la slăbit în timp.Chiar plimbarea normală ajută ,dar combinată cu schimbări ale ritmului dă rezultate notabile.

4. Exerciţiile fizice zilnice,sunt un foarte bun mod de a slăbi, de a scăpa de kilogramele nedorite. De asemenea întăresc condiţia fizică,masa musculară şi puterea şi ajută la păstrarea sănătăţii.Aceste exerciţii ajută corpul în foarte multe moduri.Totuşi multă lume crede că ridicarea de greutăţi este este singurul exerciţiu necesar pentru a slăbi.

5. Canotajul – canotajul este un exerciţiu foarte bun pentru a scădea în greutate.Se poate practica nu doar la cluburile de canotaj ci şi în sălile de gimnastică.Practicând acest procedeu o să vă daţi singuri seama că într-adevăr veţi slăbi.

   Aceste 5 exerciţii de slăbit de mai sus sunt printre cele mai bune pe care le puteţi găsi.Sunt foarte accesibile şi foarte bune metode de a scăpa de greutatea nedorită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu