luni, 30 iulie 2012

Cele mai bune alimente anti-celulită


  Să ai celulită poate fi extrem de neplăcut având în considerare efectele negative pe care celulita le are asupra aspectului pielii.Dar adăugând alimentele potrivite în cura ta de slăbire poţi scăpa de această neplăcere.Următoarele alimente te pot ajuta în această problemă:


1.Legumele şi fructele.Alegeţi pe cele ce au culori vii cum ar fi  murele,afinele,zmeura,căpşunile,vişinele,lămâile portocalele,merele,coacăzele negre,spanacul şi broccoli care conţin o cantitate substanţială de antioxidanţi care ajută la eliminarea toxinelor din organism.Substanţele toxice din organism pot reduce elasticitatea pielii şi în acelaşi timp restricţionează circulaţia sângelui în capilare.Consumând alimente bogate in antioxidanţi ca legumele şi fructele ajuţi la eliminarea toxinelor care sunt vinovate de dezvoltarea celulitei.

2.Papaya.Acest fruct tropical ajută la prevenirea distrugerii ţesuturilor care este una din cauzele majore ale celulitei.De asemenea conţine papaină care este o substanţă necesară pielii ca să arate netedă şi fină.Incluzând acest fruct în cura dumneavoastră de slăbire vă va ajuta în mod sigur la păstrarea elasticităţii pielii şi astfel la prevenirea celulitei.

3.Apa. Dacă vă confruntaţi cu celulita atunci consumând doi litri de apă în fiecare zi vă poate ajuta foarte mult.Apa “spală” toxinele din organism şi de aceea consumând în fiecare zi o cantitate adecvată de apă,nu numai că o să vă cureţe organismul de toxine dar o să vă hidrateze şi pielea, ceea ce reduce riscul celulitei.
4.Carnea slabă.Acest aliment are un conţinut ridicat de proteine,care sunt de un real ajutor în combaterea celulitei.Cotletele,carnea de pasăre şi peştele sunt alegeri bune dar asiguraţi-vă că nu mâncaţi şi grăsimea de pe ele.Ca să fiţi sigur că consumaţi carnea fără grăsimi,cumpăraţi carne de pasăre fără piele şi alegeţi cea mai slabă carne pe care o puteţi cumpăra.(cotlete,vită,peşte).

5.Alimente cu proprietăţi diuretice.Aici sunt incluse ţelina,castravetele,şparanghelul şi lubeniţa.Aceste alimente sunt utile în combaterea reţinerii de lichide sau a acumulării de lichide în straturile grase ale corpului ceea ce este de ajutor in combaterea rapidă a dezvoltării celulitei
.
6.Scorţişoara.Una din cauzele celulitei este şi circulaţia proastă a sângelui.Scorţişoara are printre proprietăţi şi îmbunătăţirea circulaţiei sanguine.De asemenea ajută la eliminarea toxinelor din corp prin aceasta fiind de ajutor împotriva celulitei.Ca să includeţi scorţişoara în dieta dumneavoastră amestecaţi-o în ceai,cereale sau cu fulgi de cereale.

3 comentarii:

  1. Multumesc foarte mult pentru aceste sfaturi utile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru ca ne-ai recomandat acste alimente!Intr-adevar celulita este o "plaga" extinsa pe glob de care poti scapa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și eu mulțumesc pentru aprecieri.În curând și alte articole.

    RăspundețiȘtergere